Fabrica de incaltaminte Filty din Timisoara
Cele mai proaspete informatii despre Fabrica de incaltaminte S.C. Filty S.A.
 
S.C. Filty. S.A
Str. Dorobantilor Nr.48
Telefon: 0256/208085
Fax: 0256/490304
e-Mail: office@filty.ro, oferte@filty.ro
www.filty.ro
  Fabrica de incaltaminte Filty Fabrica de pantofi din 1921 Produse de incaltatiminte, piele si inlocuitori Contact fabrica incaltaminte
 

DESPRE NOI

S.C.FILTY S.A. este una dintre cele mai mari firme producatoare de incaltaminte din Romania.

Are o indelungata experienta in fabricarea incaltamintei, din 1921, fiind intr-un proces continuu de modernizare a liniilor tehnologice, in scopul obtinerii unor produse de calitate superioara, la standarde internationale, produsele obtinute fiind destinate in special exportului. Produce incaltaminte in sistem Lohn pentru diverse firme internationale.

Dispune de un personal calificat, de tehnicieni cu multa experienta, capabili sa execute orice tip de incaltaminte.

SCURT ISTORIC

Societatea a fost fondata in 1 octombrie 1921 din initiativa unui grup de politicieni, comercianti si meseriasi sub denumirea de Societatea Anonima FILT, Fabrica de Incaltaminte de lux, avand 40 de muncitori.

In 1924 fabrica a trecut de la productia manuala la fabricatia prin masini, ceea ce a ridicat productia zilnica la 200 de perechi. Peste 3 ani FILT avea unica sectie de calapoade din tara.

Produsele fabricii s-au bucurat de apreciere inca de la inceput, in anul 1932, initiind o activitate sustinuta de export in Anglia, Franta, Suedia, Africa de Sud etc.


2007 Filty.ro
Created by Dojo Design